pieseagrototal@gmail.com

Cutii depozitare

Cutii depozitare

In aceasta categorie gasiti CUTII de DEPOZITARE pentru piese de schimb, avand diferite modele cu fiferite capacitati !

 

Pentru detalii contactati-ne!

Afiseaza

* Pasta de spalat maini GP 10L

86.00 RON
Pasta de spalat maini GoPart Pasta de spalat GoPart este o pasta de inalta calitate pentru o curatare perfecta a mainilor. Se recomanda pentru ateliere, service-uri si nu numai. A se feri de indemana copiilor!   Va oferim pasta de spalat maini de inalta calitate! Pentru a comanda ,, Adauaga in cos".

* Cutie depozitare MH2

38.00 RON
Cutie depozitare MH2 Cutie depozitare MH este o cutie din polipropilen ( TVK ) si se foloseste pentru depozitare, pentru diferite piese de schimb sau alte materiale mici. Cutii depozitare MH2 este un produs de inalta calitate! Culori : Verde, Albastru, Galben, Rosu Va rugam sa comunicati culoarea dorita , la observatii!   Va oferim cutii depozitare de inalta calitate! Pentru a comanda ,, Adauga in cos".

* Cutii depozitare MH3

28.00 RON
Cutie depozitare MH3 Cutie depozitare MH este o cutie din polipropilen ( TVK ) si se foloseste pentru depozitare, pentru diferite piese de schimb sau alte materiale mici. Cutii depozitare MH3 este un produs de inalta calitate! Culori : Verde, Albastru, Galben, Rosu Va rugam sa comunicati culoarea dorita , la observatii!   Va oferim cutii depozitare de inalta calitate! Pentru a comanda ,, Adauga in cos".

* Cutie depozitare MH4

12.00 RON
Cutie depozitare MH4 Cutie depozitare MH este o cutie din polipropilen ( TVK ) si se foloseste pentru depozitare, pentru diferite piese de schimb sau alte materiale mici. Cutii depozitare MH4 este un produs de inalta calitate! Culori : Verde, Albastru, Galben, Rosu Va rugam sa comunicati culoarea dorita , la observatii!   Va oferim cutii depozitare de inalta calitate! Pentru a comanda ,, Adauga in cos".

* Cutie depozitare MH5

6.00 RON
Cutie depozitare MH5 Cutie depozitare MH este o cutie din polipropilen ( TVK ) si se foloseste pentru depozitare, pentru diferite piese de schimb sau alte materiale mici. Cutii depozitare MH5 este un produs de inalta calitate! Culori : Verde, Albastru, Galben, Rosu Va rugam sa comunicati culoarea dorita , la observatii!   Va oferim cutii depozitare de inalta calitate! Pentru a comanda ,, Adauga in cos".