pieseagrototal@gmail.com

JUCARII

JUCARII

In categoria ,, JUCARII" gasiti o gama larga de jucarii pentru copii, indiferent de varsta lor!

In aceasta categorie ,, JUCARII " gasiti jucarii incepand de la camioane , tractoare , combine, remorci, animale, masini, ext.

Jucarii de inalta calitate!

Afiseaza

* Bruder Betoniera Scania

230.00 RON
Betoniera Scania 03554 Betoniera Scania este o jucarie pentru copii si nu numai, pentru a petrece timp liber si a se distra atat copii si adulti. Jucaria Scania betoniera se recomabda peste varsta de 3 ani!   Va oferim piese de calitate! Pentru a comanda ,, Adauga in cos".

*Bruder Trailer cu 2 tractoare John Deere

99.00 RON
Bruder Trailer cu 2 tractoare John Deere Siku Camion + trailer cu doua tractoare John Deere este un set care include un camion, un trailer si doua tractoare John Deere seria 6000, model 6920 si 6820.  

* Bruder Tractor John Deere 7930 cu incarcator frontal si remorca

255.00 RON
Bruder John Deere 6920 cu incarcator frontal si remorca Jucaria tractoras John Deere 6920 cu incarcator frontal si remorca este o jucarie recomandat pentru copii cu varsat peste 3 ani. Bruder John Deere 6920 cu incarcator si remorca se poate folosi atat in interiorul casei cat si in curtea casei! Dotari: - Contragreutate in fata - Deschidere capotaj - Roti cauciuc - Incarcator frontal cu dirijare separata - Remorca - Material plastic ABS   Va oferim jucarii de inalta calitate! Pentru a comanda ,, Adauga in cos".

* Bruder Tractor Deutz-Fahr Agrotron X720 cu incarcator frontal

218.00 RON
Tractor Deutz-Fahr Agrotron X720 cu incarcator  frontal Jucaria tractoras Deutz Fahr X720 cu incarcator frontal este o jucarie recomandat pentru copii cu varsat peste 3 ani. Este un tractor de jucarie care va deveni jucaria favorita a copiilior dumneavoastra! Bruder Deutz Fahr se poate folosi atat in interiorul casei cat si in curtea casei! Dotari: - Contragreutate in fata - Deschidere capotaj - Roti cauciuc - Incarcator frontal cu dirijare separata - Material plastic ABS   Va oferim jucarii de inalta calitate! Pentru a comanda ,...

* Bruder Tractor Massey Ferguson 7480 cu remorca basculabil

218.00 RON
Jucaria Massey Ferguson 7480 cu remorca basculabila Tractor Massey Ferguson 7480 cu remorca basculabil este o jucarie care este pe placul copiilor dumneavoastra! Jucaria tractor Massey Ferguson 7480 este o jucarie cu care se poate juca atat inauntru cat si pe afara, fiind fabricat din plastic de inalta calitate ( ABS ), NU include suruburi, roti din cauciuc. Functii: Forme reale, capota se poate deschude, contragrautati detasabile, forma axelor motor sunt cu cele in realitate, remorca basculabil. NU se recomanda pentru copii sub 3 ani...

* Bruder John Deere 6920 cu incarcator frontal

144.00 RON
Bruder John Deere 6920 cu incarcator frontal Jucaria tractoras John Deere 6920 cu incarcator frontal este o jucarie recomandat pentru copii cu varsat peste 3 ani. Bruder John Deere 6920 se poate folosi atat in interiorul casei cat si in curtea casei! Dotari: - Contragreutate in fata - Deschidere capotaj - Roti cauciuc - Incarcator frontal cu dirijare separata - Material plastic ABS   Va oferim jucarii de inalta calitate! Pentru a comanda ,, Adauga in cos".