pieseagrototal@gmail.com

Mecanism de taiere

Mecanism de taiere
Afiseaza

* Surub forfecare

25.00 RON

* Alunecator masa

57.00 RON

* Ax excentric

483.00 RON

* Rulment NA4904 CDX

27.00 RON
Rulment NA4904 CX Rulment 4904 este un rulment , care se foloseste la motocositoare MF70, in partea la mecanism de taiere la ax vertical, astfel asigura rotatia libera si fixarea dintruna la carcasa!   Va oferim piese de calitate! Pentru a comanda ,, Adauga in cos".

* Rulment NA4906 CX

37.00 RON
Rulment NA4906 CX Rulment 4906 este un rulment , care se foloseste la motocositoare MF70, in partea la mecanism de taiere la ax vertical, astfel asigura rotatia libera si fixarea dintruna la carcasa! detalii: la Spetificatii. Va oferim piese de calitate! Pentru a comanda ,, Adauga in cos".

* Surub forfecare

25.00 RON
Surub forfecare MF Surub forfecare este un surub cu cap bonbat, pentru o functionare perfecta. Surub forfecare este o piesa de schimb care face parte din mecanism de taiere, adica surub brat , carte misca lama de taiere.   Va oferim piese de calitate! Pentru a comanda ,, Adauga in cos".

* Alunecator masa

57.00 RON
Alunecator masa XIB70-291 Alunecator carcasa mecanism de taiere MF291 este o piesa de schimb care avand functia de a asigura alunecarea mecanismului de taiere, apara mecanismul,mecanism de taiere. Alunecator masa MF70 este fabricat pentru motocositoare Agrostroj Jicin, MF70.   VA oferim piese de calitate! Pentru a comanda,, Adauga in cos". Informatii la contact.    

* Bucsa masa lung XIB70-292

62.00 RON
Bucsa masa lung XIB70-292 Piesa,, bucsa masa lung MF292 / 09420344" este o piesa de schimb care face parte de elementele componente din sistemul de taiere si prindere masa a utilajului,  din gama de motocositoare, Agrostroj Jicin. Bucsa masa MF70 este o piesa de schimb pentru fixare masa de taiere motocositoare Agrostroj Jicin, tip MF70.   Va oferim piese de calitate! Pentru a comanda,, Adauga in cos". Aveti o intrebare? clic la contact.

* Bucsa masa scurt XIB70-290

32.00 RON
Bucsa masa scurt XIB70-290 Piesa,, bucsa masa mica" este o piesa de schimb care face parte din elementele componente din gama de piese al sistemului de taiere si prindere masa pentru unele modele din gama de motocositoare Agrostroj Jicin. Bucsa masa scurt MF70 este o piesa de schimb pentru fixare masa de taiere motocositoare Agrostroj Jicin.   Va oferim piese de calitate! Pentru a comanda,, Adauga in cos". Aveti o intrebare? Clic la contact.

* Carcasa mecanism de taiere MF70

415.00 RON
Carcasa mecanism de taiere MF70 Carcasa mecanism de taiere" este o piesa de schimb, foarte importanta a utilajului Agrostroj Jicin, tip MF70. Carcasa mecanism este carcasa fabricat din fonta, este carcasa pieselor necesare pentru a schimba rotatia pieselor in miscare,si cu rolul de a proteja elementele componente a sistemului de taiere, si de a tine masa de taiere.   Va oferim piese de calitate! Pentru a comanda,, Adauga in cos".

* AX+BRAT mecanism taiere MF300

555.00 RON
AX+BRATmecanism taiere MF70 Brat cu ax vertical este o piesa de schimb cu ajutorul caruia se angreneaza, se pune in miscare cutitul de taiere. Brat cu ax vertical este pentru unele modele din gama larga de motocositori Agrostroj Jicin. Modalitate de livrare: AX + Brat!   Va oferim piese de calitate. Pentru a comanda,, Adauga in cos!"

* Brat mecanism taiere

480.00 RON
Brat mecanism taiere MF70 Brat mecanism taiere este o piesa de schimb din partea din mecanism de taiere, care face legatura intre ax excentric si brat mare cu ajutorul acestuia se misca cutitul. Brat mecanism taiere MF70 este o piesa de schimb din fonta. Piesa NU include surub de strangere!   Va oferim piese de calitate. Pentru a comanda ,, Adauga in cos". Aveti o intrebare? Clic la contact.    

* Bucsa culisant bronz XIB70-282

116.00 RON
Bucsa culisant bronz MF70 Bucsa culisant bronz este o piesa de schimb care face parte din elementele componete din mecanism de taiere la unele modele de motocositoare Agrostroj Jicin. Bucsa culisant bronz MF70 are rolul de a aduce in miscare bratul din mecanism, cu ajutorul caruia aducem in functiune lama de taiere. Bucsa, transforma miscarea de rotatie in miscare pendulara, astfel asigura miscarea bratului, angrenaj si cutitul de taiere.   Va oferim piese de calitate. Pentru a comanda ,, Adauga...

* Rulment HK3520 FBJ

15.00 RON
Rulment HK 3520 FBJ Rulment cu ace HK3520 este rulment cu ace, ca o piesa de schimb care apartine la mecanismul de taiere , si se foloseste la ax excentric!   Va oferim piese de calitate. Pentru a comanda,, Adauga in cos".

* Ax excentric

483.00 RON
Ax excentric motocositoare Piesa ,,ax excentric" este o piesa de schimb care face parte din elementele componente a mecanismul de taiere. Ax excentric MF279 are rolul de a aduce in miscare mecanismul de taiere a utilajului. Ax excentric 0-3817-205 fabricat pentru motocositoare Agrostroj Jicin, tip MF70.   Va oferim piese de calitate. Pentru a comanda ,, Adauga in cos". Aveti o intrebare? Clic la contact.