pieseagrototal@gmail.com

Freze

Afiseaza

* Cutit freza stanga Bomet

15.00 RON
Cutit freza stanga Bomet Cutit freza agricol AKPIL este o piesa de schimb la unele modele din gama larga de freza de pamant pentru prelucrarea, frezare pamantului. Cutit freza agricol pentru freza de pamant marca Bomet. Cutit la freza Bomet de pamant pentru freze de pamant cu latime de lucru 1.20m, 1.40m, 1.60m, 1.80m, 2.00m. Detalii la RECOMANDARI!!   Va oferim piese de calitate! Pentru a comanda,, Adauga in cos".

* Cutit freza dreapta Bomet

15.00 RON
Cutit freza dreapta Bomet Cutit freza agricol AKPIL este o piesa de schimb la unele modele din gama larga de freza de pamant pentru prelucrarea, frezare pamantului. Cutit freza agricol pentru freza de pamant marca Bomet. Cutit la freza Bomet de pamant pentru freze de pamant cu latime de lucru 1.20m, 1.40m, 1.60m, 1.80m, 2.00m. Detalii la RECOMANDARI!!   Va oferim piese de calitate! Pentru a comanda,, Adauga in cos".

* Cutit freza AKPIL stg

16.00 RON
Cutit freza de pamant Akpil stanga Cutit freza agricol AKPIL este o piesa de schimb la unele modele din gama larga de freza de pamant pentru prelucrarea, frezare pamantului. Cutit freza agricol pentru freza de pamant marca AKPIL. Cutit la freza AKPIL de pamant pentru freze de pamant cu latime de lucru 1.25m, 1.60m, 1.80m, 2.10m. Detalii la RECOMANDARI!!   Va oferim piese de calitate! Pentru a comanda,, Adauga in cos".

* Cutit freza AKPIL dr

16.00 RON
Cutit freza de pamant Akpil dreapta Cutit freza agricol AKPIL este o piesa de schimb la unele modele din gama larga de freza de pamant pentru prelucrarea, frezare pamantului. Cutit freza agricol pentru freza de pamant marca AKPIL. Cutit la freza AKPIL de pamant pentru freze de pamant cu latime de lucru 1.25m, 1.60m, 1.80m, 2.10m. Detalii la RECOMANDARI!!   Va oferim piese de calitate! Pentru a comanda,, Adauga in cos".